City Ranger 3070 redskabsbærer

En kompakt redskabsbærer til krævende opgaver

City Ranger 3070 er en kompakt redskabsbærer i topklassen til daglig vedligeholdelse af større udendørsområder.

Multifunktionel brug, Quick-Shift system til hurtigt skift af redskaber, sugetank på 1 m3, høj manøvredygtighed og optimal operatørkomfort, moderne joystick, inch funktion er blot nogle af de mange unikke egenskaber ved redskabsbæreren City Ranger 3070.

Den kraftfulde 74 hk Stage V dieselmotor er baseret på fremtidssikret teknologi. City Ranger 3070 lever således op til de strengeste emissionskrav for dieselmotorer og overholder dermed storbyernes særlige krav til partikeludslip.

Feje-/sugeanlæg til City Ranger 3070

Vidste du at City Ranger 3070 er godkendt til at køre på HVO100 biodiesel?

LÆS MERE OM HVO100 HER

En nyskabelse i feje-/sugeteknologi

Feje-/sugeanlægget på City Ranger 3070 kan justeres i både sugebredde og -styrke og kan dermed tilpasses til alle typer af opgaver.

Børsterne på kostesættet er fjederbelastet og vil derfor give efter, hvis den rammer en forhindring - det er med til at minimere risikoen for skader på maskinen.

Knækstyringsleddet mellem de to aksler giver City Ranger 3070 en indvendig vendediameter på imponerende 1650 mm. Den korte afstand fra hjulpar til forende og bagende gør maskinen uhyre let at manøvrere langs mure og rundt om hjørner – og gør det dermed muligt at komme meget tæt på forhindringer og at arbejde, hvor pladsen er trang.

Med en egenvægt på kun 1800 kg har maskinen desuden et lavt fladetryk, som gør det muligt at bruge maskinen på følsomme underlag som f.ek.s græsplæner og fortove.

Fodbremsen er desuden forsynet med inch funktion, som øger manøvredygtigheden yderligere. Denne funktion gør det muligt for føreren at reducere fart uden at der sker et fald i omdrejningstal på motor, olieflow eller pumper. Denne funktion er velegnet, når der skal klippes græs på større arealer. Når maskinen skal dreje, kan operatøren holde maskinen i Cruise control (fartpilot) og sænke farten uden at skulle miste maskinkraft og ydelse på de hydrauliske funktioner. Så snart inchpedalen slippes, vender maskinen tilbage til den fart, den var indstillet til før.

City Ranger 3070 med ukrudtsbørste

Omsorg for operatøren

I udviklingsarbejdet har vi fokuseret på at sikre den optimale operatørkomfort. Derfor er City Ranger 3070 udstyret med et førersæde med mange forskellige indstillingsmuligheder. Lavt støjniveau i kabinen på kun 68 dB(A). Kabinen har desuden ventilationssystem med A/C som standard og giver operatøren 360 graders udsyn - alt dette er med til at gøre City Ranger 3070 til et godt sted at tilbringe en arbejdsdag.

Redskaber udviklet specielt til City Ranger 3070

Hele redskabsprogrammet er udviklet og fremstillet ud fra princippet om, at maskine og redskab skal fungere sammen som én maskine uden mindste tab af ydelse sammenlignet med maskiner, der er udviklet til kun en type opgave.

Den unikke Quick-shift funktion

Takket være det unikke Egholm Quick-shift system er det muligt at skifte redskab på under ét minut.

Operatøren skal bare samle redskabet op med maskinen og dreje på håndtaget - så er alle mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer tilsluttet og klar til dagens opgaver!

Vendediameter

Med sin effektive knækstyring har City Ranger 3070 en utrolig lille indvendig vendediameter på kun 1650 mm, hvilket betyder, at operatøren har adgang til områder med begrænset plads og kan arbejde tæt på forhindringer.

Funktionelle redskaber

Redskaber til City Ranger 3070: Feje-/sugeanlæg, Rotor-/multiklipper, Triplex rotorklipper, Ukrudtsbørste, Svingbar kost, Sneplov, V-plov, Salt- og grusspreder.

Byg din egen maskine

Konfigurer og anmod om demo, tekniske informationer, info om leje eller et tilbud fra en forhandler.

KONFIGURER MASKINE

Find en lokal forhandler

Egholm redskabsbærere sælges og serviceres gennem et bredt netværk af forhandlere og importører.

FIND FORHANDLER

 

Tekniske specifikationer Enhed Basismaskine
Længde mm 3685
Bredde mm 1220
Højde / med rotorblink mm 2000 / 2210
Vægt - basismaskine 1 kg 1800
Nyttelast kg 1200
Bruttovægt kg 3000
Vendediameter - udvendig mm 4120
Vendediameter - indvendig mm 1650
Max. kørehastighed 2 km/t 40
Motormodel   Perkins diesel 404J-E22TA
EU norm   Stage V
Motoreffekt 3 hp/kW 74 / 55
Brændstoftank l 50
4-hjulstræk   Standard

Inkluderer: 75 kg operatør og 90% brændstofkapacitet.
2 Mulighed for model med max. kørehastighed på 25 km/time.
3 Temperatur-afhængig effekt-regulering fra 55 kW til 50 kW

Du finder et komplet overblik over maskiner og tilbehør under:

BROCHURER

Hvis du vil vide mere?

Kontakt os, hvis du vil have en demo, et tilbud eller bare vil vide mere om vores produkter.