Brug den.
Uden at eje den.

Nogle gange kan investering i en redskabsbærer være mere, end du har brug for. Nogle gange har du bare brug for at få opgaven klaret uden at skulle bekymre dig om at foretage en langtidsinvestering.

Så hvorfor ikke leje en professionel Egholm maskine i stedet for?

Egholm Rental er din adgang til at få en professionel maskine, der kan klare dit fejearbejde, vedligeholdelse af grønne områder eller dine opgaver i vintersæsonen. Du kan vælge en lejeperiode, der er lige så lang - eller lige så kort - som du ønsker det, og du kan vælge det tilbehør, du har brug for til den forestående opgave.

Row  1 - B - 4 pictures

KONTAKT OS, HVIS DU VIL VIDE MERE OM LEJE AF EGHOLM MASKINER!

Masser af muligheder

Row 3 - A -Full control of costs

Fuld kontrol over omkostninger

Ingen overraskelser - du ved lige nøjagtig, hvad der skal betales hver måned. Det gør økonomien meget mere gennemsigtig og letter planlægningen.

Row 3 - B - Insourcing more viable

Intern opgavehåndtering er mere rentabelt

Måske kan det bedre betale sig at lade dine egne medarbejdere klare rengørings- og fejearbejde, i stedet for at bruge en ekstern partner. Med Egholm Rental, kan du leje det udstyr, du har brug for, i den periode der passer dig bedst og løse opgaven.

Row 3 - C - Try before you buy

Prøv før du køber

Er du usikker på, om en redskabsbærer er den rigtige løsning for dig? Prøv en og find ud af det! Se med egne øjne, hvordan du kan arbejde hurtigere, når du klipper hække, fejer områder eller rydder sne.

Row 3 - D - Find the perfect match

Find det perfekte match

Med en diesel- eller benzindrevet redskabsbærer vil du være i stand til at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Du kan også være sikker på, at dit arbejde altid overholder fremtidens miljøkrav.

Row 4 - A - Expand your work range - picture

Udvid dit arbejdsområde

Ejer du allerede en Egholm redskabsbærer? Vi tilbyder et stort udvalg af redskaber, der gør dig i stand til at udvide dit arbejdsområde ved at leje professionelle redskaber til vedligeholdelse af grønne områder, feje- eller vinteropgaver - så længe du ønsker det. Du kan se hele vores udvalg på vores hjemmeside.

Når du lejer en Egholm redskabsbærer, kan du vælge de redskaber, du har brug for - og du kan altid kontakte os, hvis du får brug for andre. Lejede redskaber vil altid passe til din maskine - uanset produktionsåret.

Det unikke Egholm-system til redskabsskift vil styrke din effektivitet, da et skift kan foretages på et minut eller ganske få minutter - og af en person alene. Det kræver intet værktøj og meget lidt træning.

 

Fire muligheder - og al den fleksibilitet, du behøver

Korttidsleje

Korttidsleje for bare et par uger er en mulighed, hvis du har en sæsonbestemt travl periode eller en større begivenhed.

Sæsonbestemt leje

Sæsonbestemt leje for en periode på op til 7 måneder er en fantastisk måde at øge kapaciteten om vinteren eller sommeren.

Langtidsleje

Kan være en hvilken som helst periode, der passer dig. Brug maskinen - og aflever den igen, når din kontrakt udløber. Du kan også overtage maskinen, når lejeperioden udløber.

Leje af redskaber

Lej professionelle redskaber til vedligeholdelse af grønne områder, fejning eller vinteropgaver for en periode, der passer dig.