3 år er gået...

...siden den første City Ranger 3070 i Frankrig blev leveret til Ugine.
3 år er gået siden den første City Ranger 3070 i Frankrig blev leveret til Ugine

3 år er gået siden den første City Ranger 3070 i Frankrig blev leveret til Ugine

Det er helt utroligt, hvor nemt det er at køre maskinen”. Det er, hvad Nicolas DUCLOZ, Technical Manager i byen Ugine, vil fortælle dig, hvis du spørger ham om hans Egholm City Ranger 3070. 

Ugine - en smuk by omgivet af Alperne - besluttede for tre år siden at investere i en kompakt redskabsbærer. Efter at have testet forskellige maskiner valgte de en Egholm City Ranger 3070. Dengang var det den første maskine af sin type, der blev solgt i Frankrig af den loyale Egholm partner, SAS ÉTABLISSEMENTS PERIÉ FRANCE. Maskinen blev leveret i maj 2020.

Operatørerne var især glade for komforten i kabinen og brugervenligheden. De er stadig meget glade for at feje gaderne og klatre op ad bakkerne. ”Klatreevnen og maskinens præstationer er meget imponerende”, siger Nicolas.

Nicolas og hans chef, Daniel BOURGEOIS, er glade for sugeevnen, som kombineret med fejeenheden med de tre børster arbejder fantastisk under rengøringen af gader og rendesten ovenpå vintersæsonen. ”Vi arbejdede om natten i en uge, med fem tømninger pr. nat, og maskinen fortsatte med at arbejde om dagen”, fortæller Daniel og Nicolas.

De anser City Ranger 3070 for at være en fornuftig investering med begrænsede driftsomkostninger takket være det optimerede forbrug og de ekstremt begrænsede udgifter.

Tak endnu en gang til Ugine by og SAS ÉTABLISSEMENTS PERIÉ FRANCE for deres tillid. Vi ønsker Ugine mange års god drift med deres Egholm City Ranger 3070!

LÆS MERE OM CITY RANGER 3070

KONTAKT OS

Flere nyheder