Den benzin-drevne City Ranger 2260 – en tryg investering i fremtidens redskabsbærer

I sommer leverede Egholms forhandler Vemas, sin første benzin-drevne Egholm City Ranger til Byens Vagt & Ejendomsservice i Århus.

Opgaven

I sommer leverede Egholms forhandler Vemas, sin første benzin-drevne Egholm City Ranger til Byens Vagt & Ejendomsservice i Århus. Her nogle måneder efter, har vi fulgt op på købet sammen med Salgschef David Jepsen fra Vemas samt ejeren af maskinen Svend Holst, som servicerer ejendomsselskaber, virksomheder og butikker på strøget i de hyggelige Århusianske gader.

”I Århus er der allerede miljøzoner, hvor diesel-drevne lastbiler ikke må køre, og på sigt vil redskabsbærere også blive ramt af lignende miljølovgivning. City Ranger 2260 lever allerede op til de skrappere miljøkrav og imødekommer ønsket om en mere klimavenlig maskine”, forklarer David Jepsen.

City Ranger 2260 i Aarhus

For Byens Vagt & Ejendomsservice i Aarhus var investeringen i City Ranger 2260 baseret på hensynet til miljøet, bedre operatørkomfort og optimerede økonomiske fordele. City Ranger 2260 opfylder det hele.

Med en stærk benzin-motor, 4-hjulstræk og en komplet serie af skræddersyede redskaber klarer den nye City Ranger 2260 alle typer af rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. 
 
Indehaver af Byens Vagt & Ejendomsservice, Svend Holst, fik som den første i Danmark leveret den nye model, og han er ikke et sekund i tvivl om, at City Ranger 2260 er den hidtil bedste maskine, markedet har set.

Byens Vagt & Ejendomsservice

Løsningen

”Den nye City Ranger 2260 er min sjette Egholm maskine siden 2002 og den er uden tvivl den bedste, jeg har haft. Køreoplevelsen er simpelthen bare blevet bedre i den nye model, mener Svend Holst, der servicerer ejendomsselskaber, virksomheder og butikker på strøget i Århus.

Svend Holst fremhæver især den nye kørepedal, Quick-shift redskabsskift på under ét minut, et kompakt design og den nye benzinmotor, der både er mere miljøvenlig og støjsvag.

”City Ranger 2260 har med et kompakt design og en let styring en rigtig god manøvredygtighed. Det betyder, at jeg nemt kan komme helt ind i hjørnerne med feje-/sugeanlægget. Den nye kørepedal har samtidigt gjort det langt lettere og mindre anstrengende at bakke og justere farten. Før var jeg helt udkørt i benet efter en lang arbejdsdag. Det er jeg ikke længere”, fortæller Svend Holst.

Førerkabinen er også blevet større og der er også meget mindre støj og færre vibrationer, når man kører på vejen. En anden god ting at nævne er, at maskinen ikke skal forvarmes inden start, hvilket er en stor fordel her om vinteren.

Resultatet

Resultatet

City Ranger 2260 er udviklet og bygget i Danmark med omtanke for miljøet og med en ambition om at reducere redskabsbærerens klimaaftryk. Det forklarer salgschef i Vemas David Jepsen.

”Klimaet er i den grad blevet et samtaleemne, og vi kan mærke, at vores kunder bekymrer sig om det aftryk, de sætter på miljøet. I den nye City Ranger 2260 er dieselmotoren erstattet af en stærk benzinmotor. Det betyder, at maskinen overholder alle Stage V emissionsstandarder, ligesom den lever op til kravene til NOx-reduktion i byerne”, fortsætter David Jepsen. City Ranger 2260 opfylder nøje de nye emissionstrends og krav om hele 96% reduktion i NOx-emissioner.

I Byens Vagt & Ejendomsservice kan Svend Holst allerede mærke konsekvenserne af at have skiftet fra diesel til benzin. ”Jeg kører mange timer i parkeringskældre. Allerede efter nogle få uger er min hovedpine forsvundet og den konstante hosten aftagende. Det skyldes helt sikkert, at dieselmotoren er skiftet ud med en benzinmotor”, siger Svend Holst, der også glæder sig over, at den nye benzin-drevne model er langt mere støj- og vibrationssvag målt i forhold til diesel-drevne maskiner.

Samtidig forventes service- og vedligeholdelsesomkostningerne at være lavere end ved alternative løsninger. Således er de totale omkostninger ved ejerskab 2% lavere end ved en City Ranger 2250 dieselmodel.

I Vemas oplever David Jepsen stor interesse for den nye Egholm City Ranger 2260. Det skyldes, ifølge salgschefen, ikke mindst Egholms robuste ry og de smarte nyheder i den opgraderede model.

"City Ranger 2260 er bygget i kompromisløs kvalitet og gearet til at blive brugt i mange timer hver eneste dag. Kørekomforten er blevet endnu bedre i den nye model takket være et mere rummeligt førerhus, en smart kørepedal der gør det lettere at bakke og den støj- og vibrationssvage benzinmotor. I kombination med verdens hurtigste redskabsskifte, en klimavenlig benzinmotor der overholder alle miljøkrav og den høje driftssikkerhed er City Ranger 2260 en solid, tryg og fremtidssikret investering, understreger David Jepsen.

Fordele ved Egholm City Ranger 2260

Fordele ved Egholm City Ranger 2260

  • Stærk benzinmotor
  • Lever op til kravene om NOx-reduktion i byerne
  • Overholder alle Stage V emissionsstandarder
  • 14 specialredskaber
  • Quick-shift – Redskabsskift på under ét minut
  • 4-hjulstræk
  • Nem styring
  • Lille vendediameter på kun 120 cm
  • Støj- og vibrationssvag og dermed mere behagelig at bruge

Flere nyheder