Hjemmeside

Hjemmeside

Da Egholms hjemmeside indeholder alle ønskede oplysninger om selve produkterne - anbefaler vi, at du opretter et link på din hjemmeside til vores hjemmeside www.egholm.dk.

Husk altid at holde hjemmesiden opdateret og at slette gamle, ikke-aktuelle kampagner og produkter, osv. 

Det er vigtigt at forstå, at vi ikke tillader at der laves kopier af vores Egholm-hjemmeside på dit lokale sprog med dine lokale logoer inkluderet. 

Brugen af logoer og andet materiale, der tilhører Egholm A/S, er ikke tilladt på vores partneres egne hjemmesider (udenfor Egholm A/S’ domæner) undtaget med hensyn til følgende: 

  1. Du må gerne angive, at du repræsenterer Egholm.
  2. Du må gerne angive, at du er kvalificeret til at rådgive om Egholms produkter.
  3. Du må gerne invitere kunder til demonstrationer af Egholms produkter i butikken.
  4. Du må gerne henvise til Egholms hjemmeside via et teksthyperlink.

Alt indhold herunder, men ikke begrænset til, tekst, billeder, præsentationer, lyd og film, tilhører Egholm.

Enhver brug af materiale fra www.egholm.dk eller virksomhedens tilknyttede hjemmesider er forbudt uden Egholms forudgående skriftlige samtykke. Egholm er ikke forpligtet til at give et sådant samtykke.

Du bør kun vise, hvad vi har defineret ovenfor, og kunden skal herfra henvises til vores virksomheds hjemmeside for yderligere information.

Web - Column 02

På Egholms virksomhedshjemmeside kan vi tilføje din hjemmesides adresse til forhandleroplysningerne under Find Forhandler. Derefter kan vi sikre, at kunder kan følge et link til dine dedikerede oplysninger vedrørende Egholm på din hjemmeside og omvendt.

Det er vigtigt at bemærke, at Egholm ikke linker til andre hjemmesider, medmindre følgende betingelser er opfyldt:

- Fx at hjemmesiden, der linkes til, udgør en del af en underskrevet forretningsaftale mellem Egholm A/S og en ekstern leverandør eller partner.

Hjemmesiden er dog ofte udgangspunktet for din kundes rejse. At have en opdateret responsiv hjemmeside er i dag nøglen til at sikre en god kundeoplevelse.

Hos Egholm kan vi støtte dig med relevant materiale til at holde din lokale hjemmeside opdateret om Egholms produkter. Kontakt Marketing for yderligere information.