Juridisk information

Dette website ejes, styres og drives af:
Egholm A/S (moms nr. DK39929740) Transportvej 27, 7620 Lemvig, Danmark

Virksomhedens juridiske repræsentant er hr. Jens Christian Egholm, CEO.

Copyright / Varemærker

Indholdet på dette website er udelukkende Egholms ejendom og er underlagt beskyttelse af copyright-lovene. Billeder er enten ejet af Egholm eller anvendt med tilladelse. Alle varemærker, og logoer, som vises på dette website, er Egholms varemærker. Intet, som er indeholdt på dette website, kan fortolkes som givende, som følge af eller på anden vis, nogen form for licens eller rettighed til at bruge intellektuel ejendom, som vises på websitet, uden forudgående skriftlig accept fra Egholm, dennes relevante associerede eller en tredjepart, som styrer en sådan rettighed. Egholm garanterer eller repræsenterer ikke, at din anvendelse af materialer, som vises på dette website, ikke vil overtræde tredjeparters rettigheder, som ikke ejes af eller er associeret med Egholm.

Ved anmodning af tilladelse til brug, skal marketingsafdelingen hos Egholm kontaktes.

Egholm er ikke ansvarlig for skader eller personskade, som sker på grund af din adgang til, eller manglende evne til at få adgang til, dette website eller fordi du stoler på informationen heri. Egholm fraskriver sig enhver rettighed for direkte, indirekte, tilfældig, betinget, repressiv og specielle eller andre skader, tabte muligheder, tabt profit eller andet tab eller skader af nogen slags. Denne begrænsning inkluderer virus eller andre skader, som kan påvirke dit computerudstyr.

Din adgang til eller brug af dette website såvel som denne juridiske meddelelse skal være overvåget af og fortolket i overensstemmelse med lovende i den leverende virksomhed. Enhver stridighed, som opstår ud af eller i relation hertil, som ikke kan løses i fordragelighed, skal afgøres af de danske domstole, medmindre gældende ufravigelige regler erklærer andet.

Al information, som deles via dette website, vil blive håndteret i overensstemmelse med gældende lovbestemmelse om databeskyttelse og datasikkerhed (og associerede regler). Bemærk, at enhver kommentar, som sendes til Egholm direkte angående dette website, bliver Egholms ejendom og kan blive anvendt uden begrænsninger. Sådanne kommentarer vil ikke blive betragtede som fortrolige.

Brug af websitet

Egholm A/S (Egholm) udviser omhu i udarbejdelsen af information på dette website og undersøger og opdaterer det jævnligt. Dog er informationen på dette website givet ”som det er” eller ”som tilgængeligt” uden nogen garantier eller repræsentation, hvad end det er udtrykkeligt eller implicit, herunder implicitte garantier eller forretninger, egnethed til et bestemt formål eller ikke-tilsidesættelse. Egholm accepterer ikke noget ansvar for, at indholdet på websitet er korrekt, opdateret og konstant tilgængeligt. Egholm forbeholder sig retten til at foretage ændringer på websitet uden varsel.

Ved at bruge websitet accepterer du risikoen for, at informationen kan være ukomplet eller ukorrekt eller måske ikke opfylder dine behov eller formål.

Produkterne, som findes på websitet, repræsenterer det nuværende komplette udvalg af Egholmprodukter; dog kan nogle produkter være utilgængelige i enkelte lande.

Egholm afviser også ansvaret for, at indholdet på websitet er egnet til brugeren og hans/hendes formål. Bindende oplysninger, rådgivning, anbefalinger eller udtalelser er kun leveret af Egholm i individuel skriftlig kommunikation.

Egholm har ikke gennemset alle siderne, som er forbundet med dette website. Din linkning til sider, eller brug heraf, er for din egen risiko. Egholm fraskriver sig enhver kontrol over, forhold til eller tilslutning til websites, som linker til dette website.