Egholm redskabsbærer

Redskabsbærer fra Egholm er det mest effektive valg når du vil maksimere dit udstyr. Du kan bruge den samme maskine til at feje, slå græs, fjerne ukrudt, klippe hæk, rydde sne og meget mere.

Med en redskabsbærer skifter du hurtigt og nemt mellem dine redskaber uden at bruge værktøj. Du kan gøre det alene uden at skulle løfte noget og så slipper du for bøjede bolte eller oliekoblinger, der sidder fast.

Fejemaskine og ukrudtsbørste til Park Ranger 2155 redskabsbærer
Fejemaskine og klipper til City Ranger 2260 redskabsbærer

Triplex 2500 klipper og svingbar kost til City Ranger 3070 redskabsbærer

Perfekt drift hver dag med en redskabsbærer

Egholm redskabsbærere hjælper dig med at holde alle dine udendørs miljøer rene, sikre og behagelige for alle.
Det er deres hovedfunktion. Men vi overvejer også miljøfaktorer på andre måder – fx ved at gøre vores redskabsbærere til et behageligt arbejdsmiljø, ved at reducere støjen og de emissioner redskabsbærerne skaber.

Hver redskabsbærer tilbyder et sikkert arbejdsmiljø med et fuldt hydraulisk styresystem og ergonomisk korrekt sæde, pedaler, joystick og kabineadgang.

Med en Egholm redskabsbærer behøver du kun én maskine for effektivt at løse alle årstiden opgaver. Vi tilbyder et stort program af redskaber til vores 3 maskiner, så du får en multimaskine der passer til dine behov og som kan løse alle dine opgaver indenfor renholdelse (feje sugemaskine), have og park vedligeholdelse og vinterbekæmpelse.

Vi tilbyder 3 basismaskiner til forskellige behov:

Park Ranger 2155

En alsidig maskine med unikke redskaber - 25 HK. Redskabsskift på max. 4 minutter uden brug af værktøj.

City Ranger 2260

Stor manøvredygtighed og nem betjening - 33 HK. Redskabsskift på 1 minut uden brug af værktøj.

City Ranger 3070

Kompakt redskabsbærer til krævende opgaver - 74 HK. Redskabsskift på 1 minut uden brug af værktøj.

Egholm Park Ranger 2150, City Ranger 2260 og City Ranger 3070

Byg din egen Egholm-maskine

Det er lige så hurtigt som det er let: Vælg din redskabsbærer - Park Ranger 2150, City Ranger 2260 eller City Ranger 3070.  For hver maskine får du adskillige muligheder for tilvalg af ekstraudstyr og redskaber. Når du har bygget konfigurationen, kan du konvertere den til en anmodning om en demo, flere tekniske informationer, oplysninger om leje eller et tilbud fra en forhandler om købet af dine valgte Egholm-produkter. 

ÅBEN KONFIGURATOREN

Find din lokale Egholm forhandler

Egholm redskabsbærere bliver solgt og serviceret gennem et bredt netværk af forhandlere og importører, også udenfor Danmark. Og takket være Egholms datterselskab i Tyskland samt afdelinger i England og Frankrig er vi stærkt repræsenteret i Europa. 

Vi opdaterer og uddanner vores samarbejdspartnere gennem hyppige træningssessions, så du er sikret den samme gode service, ligegyldig hvor i landet du holder til. I vores forhandleroversigt finder du hurtigt en forhandler i dit lokalområde.

FIND FORHANDLER

Finder du mod forventning ikke en forhandler nær dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så sørger vi for at du bliver kontaktet af den forhandler der varetager netop dit område.

Redskabsskift

Redskaber af høj kvalitet sikrer de bedste resultater hver eneste dag. Egholm går aldrig på kompromis med kvalitet. Alle redskaber er omhyggeligt designet til at levere optimal ydeevne på det specifikke område. Lige så snart du har brug for at skifte redskab, er det super nemt at gøre det - uden værktøj og tunge løft.

Park Ranger 2155 / 2150

Redskabsskift på under 4 minutter uden brug af værktøj.

Se på YouTube

City Ranger 2260

Redskabsskift på under 1 minut med Quick-shift.

Se på YouTube

City Ranger 3070

Redskabsskift på under 1 minut med Quick-shift.

Se på YouTube

Egholm app

Som operatør af maskinen har du altid info lige ved hånden – du finder manualer, brochurer, tekniske specifikationer, videoklip, kørebog, info om redskaber og andet. Til Apple- og Android-mobiltelefoner og tablets.

LÆS MERE OM EGHOLM APP

Hvis du vil vide mere?

Kontakt os, hvis du vil have en demo, et tilbud eller bare vil vide mere om Egholm redskabsbærer. Udfyld formularen på kontakt os siden og fortæl hvad vi kan hjælpe dig med - jo mere præcis din besked er, desto bedre kan vi svare.

KONTAKT OS