Privatlivspolitik

Vi respekterer dine personlige oplysninger og enhver anden information, vi måtte indsamle fra dig på vores hjemmeside egholm.eu, andre websteder og apps, vi ejer og driver.

Vi indsamler informationer om det via retfærdige og lovlige midler med din viden og samtykke. Vi fortæller dig også, hvorfor vi samler det og hvordan det bliver brugt.

Vi opbevarer kun indsamlede oplysninger så længe som nødvendigt for at give dig den ønskede service. Vi beskytter dine data med kommercielt acceptable metoder for at forhindre tab og tyveri samt uautoriseret adgang, offentliggørelse, kopiering, brug eller ændring.

Hvis du har oprettet en maskinoperatørbruger i Egholm-appen og ønsker den slettet, bedes du kontakte marketing@egholm.dk - oplys dit brugernavn (e-mail).

For at kunne give dig en service (ex. et tilbud). I de situationer, hvor vi deler (overfører) personoplysninger til en forhandler, overfører vi kun de personoplysninger, de har brug for, for at udføre deres del af opgaven. Vi sikrer også, at forhandleren behandler personoplysningerne på en sikker og fortrolig måde, og at de følger vores instruktioner.

Af juridiske årsager: For at kunne overholde lovgivning, anden regulering, retslige processer eller for at efterkomme berettigede anmodninger fra offentlige myndigheder.

Vores hjemmeside kan linke til eksterne websteder, der ikke drives af os. Vi har ingen kontrol over indholdet og praksis på disse websteder og kan ikke påtage os ansvar for disses respektive privatlivspolitikker.

Du kan altid sige nej tak til vores anmodning om dine personlige oplysninger – det betyder dog, at vi måske ikke kan yde dig nogle af de ønskede tjenester.

Din fortsatte brug af vores hjemmeside vil blive betragtet som accept af vores politik om personlige oplysninger. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer brugerdata og personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Denne politik er gældende fra den 9. maj 2019.