Ukrudtsbørste og miljørive til Park Ranger 2150 redskabsbærer
Fejemaskine og klipper 1500 til City Ranger 2260 redskabsbærer

Triplex klipper 2500 og svingbar kost til City Ranger 3070 redskabsbærer

Redskaber til Egholm redskabsbærere

Redskabsbærere fra Egholm er alsidige og pålidelige maskiner med en bred vifte af anvendelsesmuligheder inden for fejning, grøn vedligeholdelse, snerydning. og meget andet. 

Effektiv fejemaskine fjerner affald og støv

Fejemaskinen fjerner effektivt affald, støv og skrald fra parkeringshuse, fortove, veje og andre udendørs områder. Dens kraftfulde børster, justerbare indstillinger og vakuumsystemer arbejder i samklang for at håndtere forskellige typer affald, lige fra små partikler til større affald som blade og grus.

Redskaber til græsslåning og pleje

Med de rigtige redskaber kan man opnå en smuk og velplejet græsplæne. Til Egholm redskabsbærerne findes et bredt udvalg af græsklippere, kantskærer, slagleklippere etc. der effektivt klarer enhver grøn opgave, uanset om det er store plæner eller mindre områder med ujævn terræn.

Snerydning og vintervedligeholdelse

Når vinteren kommer, gælder det om at være klar til at tage fat på snerydning og vintervedligeholdelse. Til dette findes der et stort udvalg af redskaber til Egholm redskabsbærere: Sneplove, salt- og grusspredere, sneslynge og svingbar kost er nogle af de redskaber, der gør snerydning til en hurtig og effektiv opgave, uanset om du skal rydde stier, parkeringspladser eller større områder.

Opgrader din arbejdseffektivitet med Egholm 

Ved at vælge Egholm redskaber kan du optimere dit arbejde og opnå enestående resultater. Maskinernes brugervenlighed, pålidelighed og alsidighed kombineret med de rette redskaber gør det muligt at udføre en bred vifte af opgaver hurtigt og effektivt. Selv skifte fra det ene redskab til det andet, kan gøres på få minutter - og uden brug af værktøj.

Uanset om du har brug for at vedligeholde græsplæner eller rydde sne, er Egholm redskabsbærere det ideelle og multifunktionelle valg. Gå på opdagelse i det brede udvalg af redskaber, der er tilgængelige, og se hvordan du kan optimere din arbejdseffektivitet.