Om Egholm

Honest People, Honest Machines, Honest Work

Egholm A/S udvikler, producerer og markedsfører redskabsbærere, som holder veje, parker og udendørs arealer rene og indbydende hele året rundt.

Egholm maskiner er fremstillet af håndværkere i Danmark og anvendes i byer og parker i hele verden. Med redskaber, som er udviklet til maskinerne, leverer Egholm maskiner perfekte resultater uanset hvilken opgave, der er tale om.

Egholm maskiner er fremstillet med dyb respekt for godt håndværk og med sans for detalje og kvalitet - både for operatøren og for dem, som skal nyde slutresultatet af det udførte arbejde.

Egholm A/S er en familieejet og familiedrevet virksomhed med dybe rødder i det vestlige Danmark. Vores vision er at blive den førende producent af redskabsbærere i Europa, og med Egholm-brødrenes ejerskab og ledelse er vi godt på vej.

Vi leverer kvalitetsmaskiner og funktionelle redskaber til mennesker, som dagligt laver et ærligt stykke arbejde med at holde vores byer rene, velholdte og indbydende. Men derudover bestræber vi os altid på at fokusere på udvikling, innovation, kvalitet og en tydelig og direkte dialog med vores kunder og partnere. Det er derfor, vi bruger begrebet ”Honest Work” til at beskrive alt det, vi gør.

Vi tror på, at en basis-redskabsbærer skal være i stand til at fungere som en professionel og specialiseret maskine med hvert eneste redskab.

Egholm-stifterne Kaj og Jens Christian Egholm

Fremstillet i Danmark til byer i hele verden

Lige siden vores første start i halvfemserne har vi leveret redskabsbærere til kommuner, byer, ejendomsforvaltning- og vedligeholdelsesvirksomheder samt industrielle ejendomme i hele verden.

Egholm redskabsbærere bliver solgt og serviceret gennem et bredt netværk af partnere og importører over hele verden. Takket være Egholms datterselskab i Tyskland samt afdelinger i England/Irland og Frankrig, som støtter partnere og kunder, er Egholm stærkt repræsenteret ikke blot i Europa, men også i USA og Canada. 

THINK GREEN! 

En Egholm redskabsbærer er grøn i mere end én forstand - med lave partikelemissioner og høj energieffektivitet. 

Verden ændrer sig hastigt. Presset på planetens ressourcer betyder, at cirkulær tænkning ikke kun er en mulighed, men en nødvendighed. Der er behov for at reducere, genbruge og genanvende for at sikre, at jomfruelige råmaterialer skiftes ud med genanvendte materialer.

Tænk lave emissioner
Hos Egholm har vi skarpt fokus på genanvendelse og effektiv brug af ressourcerne i vores daglige drift. Men at tænke grønt kræver opmærksomhed på mere end kun de materialer, der indgår i maskinerne. Hvad der kommer ud er lige så vigtigt. 

Ved at bruge fremadrettet teknologi lever Egholm op til de strengeste emissionskrav til motorer. Vi producerer vores redskabsbærere til at køre på miljøvenlig diesel (HVO100) og benzin (E85), og dermed reducere CO2 emissionerne med henholdsvis 90 % og 65 %.

Vores tre redskabsbærere, Park Ranger 2150, City Ranger 2260 og City Ranger 3070, er alle udstyret med en Stage V motor - til fremtidens miljøstandarder.

 

Tænk energieffektivitet
Vi går aldrig på kompromis, når det gælder fremtidssikring af vores maskiner. Det betyder en løbende indsats for at forbedre energieffektiviteten og optimere brændstofforbruget, og dermed sænke Total Cost of Ownership (TCO) for en redskabsbærer.

Desuden fokuserer vi på at optræne mennesker, som servicerer og bruger maskinerne dagligt for at sikre den mest effektive drift og brug. 

Det er vores ambition at udvikle de mest miljøvenlige redskabsbærere på markedet.
Kunder og slutbrugere skal altid vide, at ”grøn” henviser til mere end bare farven på en Egholm-maskine! 

Hos Egholm arbejder vi med FN’s verdensmål. Det er vigtigt for os at handle ansvarligt og bidrage til en bæredygtig udvikling på lokalt og globalt plan.

Læs om Egholm og FN’s verdensmål