Honest People, Honest Machines, Honest Work

Egholm A/S udvikler, producerer og markedsfører redskabsbærere, som holder veje, parker og udendørs arealer rene og indbydende hele året rundt.

Egholm maskiner er fremstillet af håndværkere i Danmark og anvendes i byer og parker i hele verden. Med redskaber, som er udviklet til maskinerne, leverer Egholm maskiner perfekte resultater uanset hvilken opgave, der er tale om.

Egholm maskiner er fremstillet med dyb respekt for godt håndværk og med sans for detalje og kvalitet - både for operatøren og for dem, som skal nyde slutresultatet af det udførte arbejde.

Egholm A/S er en familieejet og familiedrevet virksomhed med dybe rødder i det vestlige Danmark. Vores vision er at blive den førende producent af redskabsbærere i Europa, og med Egholm-brødrenes ejerskab og ledelse er vi godt på vej.

Vi leverer kvalitetsmaskiner og funktionelle redskaber til mennesker, som dagligt laver et ærligt stykke arbejde med at holde vores byer rene, velholdte og indbydende. Men derudover bestræber vi os altid på at fokusere på udvikling, innovation, kvalitet og en tydelig og direkte dialog med vores kunder og partnere. Det er derfor, vi bruger begrebet ”Honest Work” til at beskrive alt det, vi gør.

Vi tror på, at en basis-redskabsbærer skal være i stand til at fungere som en professionel og specialiseret maskine med hvert eneste redskab.

Fremstillet i Danmark til byer i hele verden

Lige siden vores første start i halvfemserne har vi leveret redskabsbærere til kommuner, byer, ejendomsforvaltning- og vedligeholdelsesvirksomheder samt industrielle ejendomme i hele verden.

Egholm redskabsbærere bliver solgt og serviceret gennem et bredt netværk af forhandlere og importører, også udenfor Danmark. Og takket være Egholms datterselskab i Tyskland samt afdelinger i England og Frankrig, som støtter forhandlere og kunder, er vi stærkt repræsenteret i Europa. 

Hos Egholm arbejder vi med FN’s verdensmål. Det er vigtigt for os at handle ansvarligt og bidrage til en bæredygtig udvikling på lokalt og globalt plan.

Læs om Egholm og FN’s verdensmål

”Vi leverer kvalitetsmaskiner og funktionelle redskaber til mennesker, som dagligt laver et ærligt stykke arbejde med at holde vores byer rene, velholdte og indbydende.”