Feje-/sugeanlæg

Feje-/sugemaskinen er uundværligt i alle sæsoner. Den forvandler din Egholm redskabsbærer til en alsidig feje-/sugemaskine til alle opgaver. Om foråret kan der fjernes grus eller snavs, som ligger tilbage på veje og stier efter vinteren. Om sommeren holder maskinen udendørsarealerne fri for dåser, papir, affald osv. Og om efteråret fjerner den snavs og blade, som vinden har blæst omkring. En feje-/sugemaskine er det ideelle valg, når der skal fejes gangstier, fortove, parkeringsanlæg osv.

Park Ranger 2150 fejemaskine professionel
Park Ranger 2150

Feje-/sugeanlæg

Park Ranger 2150 kan udstyres med et komplet feje-/ sugeanlæg, som giver dig en effektiv fejemaskine. Professionel  og utrolig manøvredygtig - også i snævre passager - og er ideel til fejning af parkeringshuse pga. dens lave totalhøjde. Den valgfrie 3. kost forøger fejebredden, den betjenes hydraulisk og er derfor perfekt til at feje ind til husmure, eller f.eks. under bænke.

Tekniske data (pdf)

City Ranger 2260 fejemaskine professionel
City Ranger 2260

Feje-/sugeanlæg

Feje-/sugeanlægget til City ranger 2260 er effektivt overalt - på stier og fortove, rabatter, indkørsler, udendørs og indendørs parkeringsarealer osv. Feje-/sugemaskinen har en ekstern sugeslange, en vandtank og en sugetank til det indsamlede affald. Den kan monteres med to, tre eller fire børster.

Tekniske data (pdf)
Video (YouTube)

City Ranger 3070 fejemaskine professionel
City Ranger 3070

Feje-/sugeanlæg

Med sin lille vendediameter kan City Ranger 3070 feje affald op og komme omkring i meget snævre passager. Med en ekstra 3. kost øges maskinens arbejdsbredde. Dens kompakte konstruktion gør det muligt at feje under elementer som bænke el.lign. De overlappende koste mindsker risikoen for at efterlade spor.

Tekniske data (pdf)
Video (YouTube)

Feje-/sugemaskinen fejer i snævre passager

Fejning af snævre gangstier, cykelstier eller andre områder med begrænset plads er intet problem for Egholm's feje-/sugemaskiner. Med deres kompakthed og manøvredygtighed kan de nemt nå ind i selv de snævreste passager. Og med deres lille venderadius kan feje-/sugemaskinerne anvendes i områder med begrænset plads.

Fejning ved forhindringer med en ekstra kost

Med den valgfrie ekstra kost (City Ranger 2260 kan udstyres med 2 ekstra koste) kan der endvidere fejes under f.eks. bænke, og der rengøres særdeles effektivt rundt om andre forhindringer. For City Ranger 2260 og City Ranger 3070 feje-/sugemaskine kan sidekosten vinkles, så de kan feje dybe rendestene, eller de kan placeres i forskellige højder til fejning af kantsten og trin.

Støvet er under kontrol

Støvet er under fuld kontrol med feje-/sugeanlægget. Vanddyser, der er monteret på de forreste børster, fugter området foran børsterne, så støvet ikke hvirvles op. Sugetanken er udstyret med filtersystemer, der skaber en fin vandsky i sugetanken hvor selv de mindste støvpartikler bindes inde. Dette mindsker risikoen for, at der ryger støvpartikler tilbage i omgivelserne igen.

Sugeslangen hjælper hvor feje-/sugemaskinen ikke kan

Den eksterne sugeslange gør det muligt at rengøre der, hvor feje-/sugemaskinen ikke kan komme til - f.eks. rundt om parkskraldespande, i kælderskakte og på trapper. Dette sikrer et optimalt resultat af arbejdet. City Ranger 2260 og City Ranger 3070 feje-/sugemaskinen kan desuden udstyres med en højtryksrenser med håndlanse.

Park Ranger 2150 feje sugemaskine fejer under bænk
Park Ranger 2150  suger affald med ekstern sugeslange
Park Ranger 2150 feje sugemaskine tømmer i container
City Ranger 2260 feje sugemaskine fejer trapper
City Ranger 2260  suger affald med ekstern sugeslange
City Ranger 2260 fejer med 4 koste
City Ranger 3070 fejer med 3 koste
City Ranger 3070 suger affald med ekstern sugeslange
City Ranger 3070 feje sugemaskine fejer rendestenen