Bag scenen i Disneyland Paris

Vi har for nylig leveret vores 7. Egholm redskabsbærer til Disneyland Paris.

Det er altid et magisk øjeblik at levere en ny redskabsbærer til Disneyland! Denne gang leverede vi en City Ranger 2260 med et feje-/sugeanlæg og vinterredskaber til forlystelsesparken via den franske Egholm-partner, Expert-Nett.

Det perfekte match

Der er flere årsager til, hvorfor City Ranger 2260 er den perfekte løsning til Disneyland Paris. Det kompakte design og krækstyringen gør det nemt at manøvrere maskinen på smalle steder og rundt om forhindringer, og dermed holde de udendørs arealer rene og indbydende året rundt.

Den nemme håndtering er ikke kun vigtig for effektiviteten, men også for operatørens sikkerhed. Desuden giver den stærke motor med firehjulstræk serviceafdelingen mulighed for at udføre en lang række vedligeholdelsesopgaver - i og omkring forlystelsesparken.

Klar til en magisk vinter

Egholm City Ranger 2260 er alsidig og specialiseret til at passe til enhver opgave. Med det store udvalg af redskaber til rådighed arbejder maskinen perfekt - uden at gå på kompromis med kvalitet, hastighed eller finish.

Foruden feje-/sugeanlægget inklusiv sugetank så vel som en højtryksmulighed, ankom City Ranger 2260 til Disneyland med tre vinterredskaber: Sneplov, svingbar kost og en salt- og grusspreder.

Med vinterredskaberne er serviceafdelingen godt udstyret til at holde parkeringspladser og stiarealer fri for sne vinteren igennem. Og det unikke Egholm Quick-shift system giver operatøren mulighed for at skifte mellem redskaberne på få minutter.

Maskine nummer 7

At holde et enormt udendørs areal rent og pænt er ikke nogen nem opgave. Det kræver det ideelle udstyr, og vi er stolte af, at Disneyland Paris har valgt en Egholm redskabsbærer til at få jobbet gjort. For 7. gang.

Siden vores første leverance til forlystelsesparken er vore gensidig tillid kun blevet stærkere, og vi håber, at vores samarbejde kan fortsætte i mange år endnu.” siger Pascal Arnould, direktør for Expert-Nett.

 

LÆS OM CITY RANGER 2260

Flere nyheder