Det er utroligt...

...hvor nemt det er at betjene den maskine! Det er, hvad Antoine Marques, teknisk chef i byen Font-Romeu i Pyrenæerne, vil fortælle dig,

"Det er utroligt, hvor nemt det er at betjene den maskine". Det er, hvad Antoine Marques, teknisk chef i byen Font-Romeu i Pyrenæerne, vil fortælle dig, hvis du spørger ham om hans Egholm City Ranger 3070. 

Font-Romeu er et smukt skisportssted, der for 3 år siden besluttede at investere i en kompakt multifunktionel redskabsbærer, der hovedsageligt fungerer som snerydningsmaskine og fejemaskine. Faktisk var sneen på fortovene et stort problem om vinteren. Efter at have testet flere maskiner valgte de City Ranger 3070. På det tidspunkt var det den første maskine af den type, der blev solgt sammen med en sneslynge i Frankrig af den trofaste Egholm-partner, SAS PERIÉ FRANCE. Leveret i november 2021.

Dengang satte operatøren pris på komforten i kabinen og brugervenligheden. Han er fortsat særdeles tilfreds, når han fejer eller rydder sneen: "Redskabsbæreren er meget imponerende i glat føre", siger han

Antoine og hans manager Fabien Turrel er også meget tilfredse med de lave vedligeholdelsesomkostninger og det lave brændstofforbrug, men det, der imponerer dem mest, er ydeevnen. Bredden er perfekt til at fjerne sne fra fortovene, og V-ploven og sneslyngen kombineret med en salt- og sandspreder gør et utroligt stykke arbejde. Når sneen er forsvundet eller i underjordiske parkeringspladser, bliver City Ranger 3070 igen en kraftfuld fejemaskine på mindre end 1 minut!

Takket være maskinens utrolige alsidighed har byen begrænset sine investeringer ved at erhverve en enkelt maskine til flere applikationer, der kan fungere i alle årstider. Egholm City Ranger 3070 er den ideelle redskabsbærer til Font-Romeu.
    
Endnu en gang tak til SAS PERIÉ FRANKRIG og Font-Romeu for deres tillid og tillid.

Flere nyheder