Fokus på miljø og ergonomi

Ny benzindrevet City Ranger 2260 hjælper Lemvig kommune med at have velholdte udendørsarealer året rundt – nu med mere fokus på miljøet og med bedre ergonomi for operatøren.

Ny benzindrevet City Ranger 2260 hjælper Lemvig kommune med at have velholdte udendørsarealer året rundt – nu med mere fokus på miljøet og med bedre ergonomi for operatøren, Steen Hoffmann.​

Opgaven

Egholm har igennem længere tid arbejdet på at få City Ranger 2250 udrustet med benzinmotor, for at kunne tilbyde de bedste, mest alsidige og mest fremtidssikrede redskabsbærere på markedet for mindre maskiner. Med fokus på miljøet, markedets behov og ikke mindst førerens komfort har Egholm introduceret City Ranger 2260. 

For Lemvig kommune handlede investeringen i City Ranger 2260 om miljø, økonomi samt høj komfort. Steen Hoffmann, som er ansat hos Lemvig kommune til at rengøre og vedligeholde Lemvig og omegns udendørsarealer, har de sidste 11 år serviceret borgerne i kommunen, når han fem dage om ugen, uanset vejr og vind, tager afsted i sin Egholm City Ranger. 

Løsningen

Indtil for 5 måneder siden var det en City Ranger 2250, Steen tog afsted i, men de sidste 5 måneder har han testkørt Egholms benzindrevne City Ranger 2260. 

”Jeg sidder i maskinen i op til 6 timer 5 dage om ugen, så jeg kender den ud og ind. Jeg er en forholdsvis høj mand, og det har i perioder været krævende for knæ og ben at udføre jobbet”. 

”Brugeroplevelsen i City Ranger 2260 er rigtig god. Den nye kørerpedal betyder, at jeg slapper af, og i de 5 måneder, jeg har testet City Ranger 2260, har jeg ikke haft ondt i knæ og ben. Førerkabinen er også blevet større, og der er også meget mindre støj og færre vibrationer, når man kører på vejen”, fortæller Steen. 

 

Læs mere om den benzindrevne City Ranger 2260 her eller kontakt din lokale forhandler for at høre nærmere om, hvordan du kan forbedre både ergonomi og miljø med City Ranger 2260.

CITY RANGER 2260   FIND FORHANDLER

Resultatet

Den nye City Ranger 2260 gavner også miljøet og økonomien. Et fokusområde er reduktion af emissionen fra køretøjer - specielt reduktionen af NOx-partikler. City Ranger 2260 opfylder til punkt og prikke de nye emissionstrends og krav om hele 96% reduktion i NOx-emissioner.

”Jeg troede, den ville forbruge mere brændstof. Men den nye City Ranger 2260 bruger ikke mere brændstof end City Ranger 2250. Og en rigtig god ting at nævne er, at maskinen ikke skal forvarmes inden start. Til vinter bliver dette især en stor fordel”. 

”Samtidig forventes service- og vedligeholdelsesomkostningerne at være lavere end ved alternative løsninger. Således er de totale omkostninger ved City Ranger 2260, 2% lavere end ved en City Ranger 2250 dieselmodel. Værd at nævne er også, at ved første serviceeftersyn blev maskinen vurderet som ny,” fortsætter Steen.

”Jeg kunne ikke forestille mig at arbejde med andre maskiner end Egholms. Jeg gør brug af grønne redskaber samt vinterredskaber. Det er vigtigt, at man nemt og hurtigt kan skifte redskab. Det tilbyder Egholm i form af Quick-shift systemet. Og de redskaber, vi brugte til City Ranger 2250, passer på en prik til City Ranger 2260”, afslutter Sten. 

Dagen er omme for Steen Hoffmann. Nu er det tid til at rengøre maskinen, inden den igen tages i brug i morgen. Vandslangen findes frem, og med en livlig fløjten går rengøringen i gang. 

Flere nyheder