Totalomkostninger, emission og komfort

Egholm sammenligner den NYE benzindrevne City Ranger 2260’s samlede ejeromkostninger, emissionsniveau og kørerkomfort med alternativerne

Samlede ejeromkostninger eller TCO (Total Cost of Ownership) er et af de vigtigste parametre, når en beslutning om investering i redskabsbærere skal træffes. Derfor har vi sammenlignet den nye benzindrevne City Ranger 2260’s TCO, partikelemissioner og kørerkomfort med den tidligere dieseldrevne Stage IIIA City Ranger 2250 og en alternativ model, der drives af en Stage V dieselmotor med fælles brændstofpumpe.

En benzindrevet motor betyder lavere TCO, partikelemissioner betydelig lavere NOx

En benzindrevet motor betyder lavere TCO, partikelemissioner betydelig lavere NOx

Den nye City Ranger 2260 med benzinmotor betyder, at din TCO er 2% lavere, end det var tilfældet med den tidligere model og 12% lavere ved sammenligning med andre dieselmotorer med fælles brændstofpumpe.

De fleste byer har idag øget fokus på miljøet. Et fokusområde er reduktion af udledningerne fra køretøjer - isæt reduktionen af udledte Nox partikler. En løsning på dette problem er at anvende benzindrevne motorer i stedet for dieseldrevne motorer.

Den nye benzindrevne City Ranger 2260 er derfor et godt valg til sikring af bedre luftkvalitet i byerne. Den opfylder til punkt og prikke de nye emissionstrends og -krav med hele 96% reduktion i udledningen af NOx partikler. Samtidig forventes service- og vedligeholdelsesomkostningerne at være lavere end ved andre løsninger

Samlede ejeromkostninger eller TCO (Total Cost of Ownership) er et af de vigtigste parametre, når en beslutning om investering i redskabsbærere skal træffes.

LÆS MERE

Velholdte udendørsarealer året rundt

Velholdte udendørsarealer året rundt

Den kraftfulde benzinmotor med 4-hjulstræk sikrer, at du kan klare alle fejeudfordringer, grøn vedligeholdelse og vinteropgaver. En komplet serie bestående af hele 14 forskellige redskaber af høj kvalitet: Græsklippere, feje- og vinterredskaber sikrer perfekte resultater. Med Egholms specialudviklede unikke Quick-Shift system kan der skiftes redskab på under ét minut.

En betjening som sikrer den bedst mulige komfort for operatøren. Med kabine som tilvalg sidder føreren godt beskyttet mod al slags vejr. Og alle de redskaber, der passer til tidligere City Ranger 2250-modeller, er naturligvis kompatible med den nye benzindrevne City Ranger 2260.

Alle redskaber er udviklet og produceret af Egholm med udgangspunkt i det ufravigelige krav, at maskine og tilbehør sammen skal fungere som én enkelt maskine.

En benzindreven motor betyder også et mere komfortabelt arbejdsmiljø

En benzindreven motor betyder også et mere komfortabelt arbejdsmiljø

Det kan være krævende for en operatør at betjene en maskine mange timer om dagen. Derfor arbejder Egholm konstant på at sikre optimal operatørkomfort. Med City Ranger 2260 skiftes der ikke bare til benzinmotor – ergonomien for operatøren er også blevet forbedret. Egholm har sørget for at optimere pladsen i førerhuset samt formindsket vibrationerne.

Vores tests viser, at den nye generation af 2260 giver en meget bedre brugeroplevelse. Med dens store manøvrevenlighed, kompakte design og lette styring kan City Ranger 2260 næsten vende på en tallerken – næsten. Med en indvendig vendediameter på kun 1200 mm kan City Ranger 2260 sno sig om lygtepæle og andre forhindringer i bybilledet. Derudover er nem betjening vigtig både i forhold til driftseffektivitet og operatørens sikkerhed og komfort.

BROCHURE 2260   TECHNICAL DATA 2260   CITY RANGER 2260

Flere nyheder