Ukraine - SP KBT LLC fortsætter med at levere...

På trods af de udfordrende tider i Ukraine fortsætter den lokale Egholm-partner SP KBT LLC med at levere Egholms redskabsbærere til landet.

Tjernihiv

Den ukrainske Egholm-partner SP KBT LLC holder ud, kæmper videre og giver aldrig op. På trods af krigsforholdene fortsætter virksomheden ikke kun sin daglige drift, men udvikler også sin forretning, der sælger Egholms redskabsbærere på det ukrainske marked. "Uanset hvad, har de stolte og heltemodige ukrainske byer brug for de kommunale rengøringsløsninger, som de hæderlige Egholm-maskiner bringer", siger hr. Aleksey Shetsko, vicedirektør hos SP KBT LLC.

I december udvidede byen Tjernihiv sit sortiment af professionelle redskabsbærere. To nye og veludrustede Egholm-maskiner - en City Ranger 2260 og en City Ranger 3070. SP KBT LLC stod for salget og den nødvendige uddannelse af operatørerne. Kunden, et kommunalt servicefirma, underskrev ligeledes en servicekontrakt for at sikre fuld tillid til det nye ejerskab.

De to City Rangers har med succes udført vinterens opgaver. Ifølge hr. Sketsko har kunden været meget tilfreds med Egholms løsninger, som har fungeret godt i en sæson præget af tungt snevejr. Med Egholms feje-/sugeanlæg, salt- og grusspredere, svingbare koste og sneplove er den kommunale servicevirksomhed fuldt udstyret med kraftfulde værktøjer til den daglige rydning af byens gader.

Indtil videre er der fire City Rangers i brug i byen Tjernihiv. Hr. Shetsko er glad for at kunne hjælpe og håber, at han kan fortsætte samarbejdet med de ukrainske byer.

Dnipro

I marts købte en fabrik i byen Dnipro en Egholm-løsning til at understøtte arbejdet, der ligger i at opnå et højt rengøringsniveau for deres udendørsarealer.

Fabrikken har nemlig et fokus på høje rengøringsstandarder, og opgaven har været at holde et 25 hektar stort areal frit for støv, og anden generel udendørs vedligeholdelse i sommerperioden, samt at fjerne sne og is om vinteren.

En hvid City Ranger 3070 blev valgt som en professionel løsning, udstyret med et feje-/sugeanlæg med den højeste certificeringsstandard inden for støvkontrol på 4 stjerner EUnited. Desuden er der leveret en svingbar kost samt salt- og grusspreder til fabrikken til stor tilfredshed for kunden.

Egholm ønsker vores partner SP KBT LLC og hr. Shetsko, samt de ukrainske kunder af Egholms redskabsbærere, held og lykke med rengøringsopgaverne i Ukraine i disse udfordrende tider.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere!

Flere nyheder