Egholm fejrer en milepæl, når maskine nr. 10.000 produceres

Siden den første kompakte redskabsbærer fra Egholm forlod samlebåndet i Danmark i 1995, for næsten 25 år siden, forlader maskine nummer 10.000 nu fabrikken i Lemvig, Danmark.

Siden den første kompakte redskabsbærer fra Egholm forlod samlebåndet i Danmark i 1995, for næsten 25 år siden, forlader maskine nummer 10.000 nu fabrikken i Lemvig, Danmark. 

Udover 10.000 redskabsbærere har Egholm produceret titusindvis af skræddersyede redskaber til Egholm maskiner. 

Fra fejesystemer til redskaber til parkvedligeholdelse og vinterredskaber, har redskabsbæreren fra Egholm været, og er stadig, en af de mest solgte maskiner af sin art.

Egholm maskinen har været markedsført i mere end 130 lande verden over, og de fleste af de 10.000 maskiner er stadig i brug. Her ser man dem dagligt i bybilledet, hvor de gør et ærligt stykke arbejde og holder byer, skoler, hospitaler, kirkegårde, boligforeninger, parker og mange andre udendørsarealer rene og attraktive.

Hvad har gjort Egholm maskiner så populære? Alsidighed og varierede anvendelsesmuligheder samt det faktum, at maskinen og redskaberne er designet og produceret af Egholm til at arbejde som én dedikeret og specialiseret maskine. 

Den brugervenlige Quick-shift teknologi, som gør det muligt for maskinen at blive ombygget med andre  redskaber på mindre end et minut, samt den service og support, som Egholm og Egholm's forhandlere og distributører verden over tilbyder brugere på samtlige markeder, hvor maskinen er i drift.

Hos Egholm tror vi på begrebet ”Honest work”, hvor ærlige og pålidelige mennesker leverer pålidelige maskiner, udfører et ærligt stykke arbejde og gør de udendørs miljøer til et bedre sted at opholde sig.

Idet Egholm fejrer de 10.000 maskiner og vender blikket fremad, markerer det et stolt kapitel i firmaets historie og viser den passion, som Egholm’s kunder har for denne meget specielle redskabsbærer og dens redskaber.

Flere nyheder