Park Ranger 2150 kommer hele kirkegården rundt

Christianskirken i Sønderborg, har brugt Egholm-maskiner gennem mere end 20 år.

Kompakt og multifunktionel. Det er to egenskaber, der gør vores Park Ranger 2150 til det oplagte valg hos kunder med mange typer af udendørs vedligeholdelse. Blandt andet hos Christianskirken i Sønderborg, som har brugt Egholm-maskiner på kirkegårdsarealerne gennem mere end 20 år.

Opgaven

Opgaven

Christianskirken råder over et samlet areal på 8 hektar – med mange græsarealer, gangstier, fortove, parkeringspladser og forskellige belægninger, der stiller høje krav til vedligeholdelsen.

På kirkegården skal der blandt andet fejes, fjernes ukrudt, ryddes for sne og strøs salt og grus om vinteren. Det kræver en fleksibel multimaskine med et bredt redskabsprogram.

Løsningen

Løsningen

Kirken i Sønderjylland købte sin første Egholm-maskine i år 2000. Siden kom en Park Ranger 2150 til, og sidste år blev en ny Park Ranger 2150 leveret.

Med sine kompakte dimensioner og høje manøvredygtighed giver Park Ranger 2150 let adgang til snævre passager, når det gælder alle typer af grøn vedligeholdelse, feje- og vinteropgaver.

”2150’eren er perfekt til kirkegården, fordi den er så smal. Med en indvendig vendediameter på bare 1100 millimeter kan vi komme ud i alle hjørner,” siger Kaj Beck Hansen, kirkegårdsassistent i Christianskirken.

Resultatet

Resultatet

Med Park Ranger 2150 bliver udearealerne holdt rene og pæne året rundt. Maskinen bliver brugt med seks forskellige redskaber: Miljørive, ukrudtsbørste, forkost, kantskærer, sneplov og salt- og grusspreder.

Kaj Beck Hansen, der har brugt mange timer bag rettet gennem årene, er begejstret for, hvor let det er at bruge maskinen og skifte mellem redskaberne.

Man har et godt overblik fra styrehuset, redskaberne er lette at koble på, maskinen er nem at anvende og teknikken er brugervenlig. Man er også tæt på redskabet i arbejdssituationerne, og det giver en god fornemmelse af opgaven, der skal løses,” siger han.

De tre Park Rangers er blevet solgt til Christianskirken på baggrund af et tæt og langvarigt samarbejde med Egholm-partner Hans Holm Maskinforretning A/S.

Vi er meget glade for det professionelle samarbejde, vi har med Christianskirken, som vi også hjælper med service. Her er de glade for, at vi kommer hurtigt forbi, så de ikke skal undvære deres maskine i flere dage ad gangen,” siger Frank Christensen, sælger hos Hans Holm Maskinforretning A/S.

 

LÆS OM PARK RANGER 2150

Flere nyheder